Wednesday, June 20, 2007

Fie en Linda

Het is toch niet raar dat een man met zijn ex-vrouw een blijvende band heeft. Ik snap niet dat Fie dat niet kan begrijpen. Linda en ik hebben elkaar op een bepaalde manier graag gezien en dat is onuitwisbaar. Fie en ik zien elkaar ook graag, op een andere manier dan. En voor mij kunnen beiden naast elkaar bestaan.

9 comments:

sterretje said...

maar niet naast elkaar in bed hé.

Anonymous said...

Och man maak uzelf toch niks wijs. ik ben helemaal akkoord met Babs: een afspraakje maken met uw ex, dat is miserie vragen. leer kiezen! tis de een of de ander. Anders maak ge er twee ongelukkig; of meer misschien, in u geval

Anonymous said...

Je bedriegt Fie.
Wil je uit respect dan tenminste eerlijk zijn en het uitmaken.

JP had trouwens groot gelijk gisteren!

liesvernimmen said...

Hey, ik denk echt wel dat het goed is voor de kinderen dat je een goede band behoudt met je ex-vrouw. Ik denk dat niemand dit zal ontkennen, maar the point is dat je er tegen Fie over liegt. Je zegt tegen haar dat je moet werken en dat kan je echt niet maken als je dan in de brasserie, waar je weet dat er geregeld collega's van haar binnenkomen, met Linda gaat zitten flirten. Terwijl Fie notabene op jullie kinderen aan het passen was. Oké, dat je dingen moet bespreken over de kinderen, maar ik denk niet dat het noodzakelijk is om dat elke avond van de week te doen, wel? Als je er genoeg van hebt dat Fie je leven controleert, maak dan een einde aan jullie relatie. Praat er met haar over, ze heeft het recht te weten hoe jij je voelt. Als het niet meer botert kan je er beter een einde aan maken en elk je eigen weg gaan. Als dat is wat je wilt kan je beter de stap snel zetten en nu het nog kan als vrienden uit elkaar gaan...
Succes met je beslissing!

karin said...

akkoord met lies hierboven: je moet een goeie band met je ex houden. Maar we hebben toch gezien dat je haar kuste, en dan zo'n nachtelijke afspraak, en niet thuiskomen bij fie.... dat is toch niet meer alleen "een goeie band houden", geef nu toe Dirk!
groeten van Karin

rientje said...

jaa dirk ik begon te denken dat jeje leven had gebeterd duideljk niet dus. Mss kunde de libelle van deze week is lezen de het artikel de derde persoon of ding in dit geval u ex. En mochte het niet doorhebben tis goe dat ge overeenkomt met u ex over de kinder maar daar moet het stoppen (daarvoor noemen ze da ook ex he manneke)
alle kzou er is een nachtje over slapen tzal kiezen worden vrees ik
grtzz

Anonymous said...

Ik ben het eens met de rest hier. Het is duidelijk dat je je niet kan binden, dat het leven van huisje, tuintje, boompje niet voor jou is. Jij wilt actie en spanning en zeker geen elke avond gezellig tv kijken met elkaar. Ik denk dat het beste is dat je eens dringend nadenkt over jouw relatie(s). Iedereen weet dat dit niet verder kan. Neem afstand van alles en iedereen en bezin je. (hmz, waarom lijkt dit op wat Nils nu aan het doen is?)

Anonymous said...

Dirk, ik zou mij schamen in uw plaats, uw vriendin op uw kinderen laten babysitten, terwijl dat gij met Linda weggaat.. het is uw vriendin hé, niet den gewone babysit! ge moet uw vriendin met respect behandelen!!! Dirk toch..

ankie said...

ik snap fie perfect