Monday, May 14, 2007

Dit neem ik niet

Het zou zeker onbetamelijk zijn om hier een krakende vloek neer te zetten... maar het wel het eerste dat naar boven komt. en ongelukske! ! Mijn voeten Gerard, mijn kl.. Lowie! Ik zal en mag er volledig zelf voor opdraaien. Niks verzekering. Dit neem ik niet. Waarom werk ik nog? Fie snapt nog altijd niet wat ze heeft uitgespookt en wat de gevolgen zijn. Godgeklaagd is het. Het is erger dan erg. Ik begin er serieus mijn buik van vol te hebben. Ik wil een ander leven.

4 comments:

Cieke said...

Oei oei Dirk... ik begrijp dat je kwaad bent, maar wees niet te impulsief, slaap er eerst nog een nachtje over

Anonymous said...

oei oei oei dirk... ik denk dat jij niet goed weet wat je aan het doen bent.
Fie doet nog zo hard haar best. die vrouw heeft alles voor u over.
Misschien ben jij het probleem wel en fie niet!!!

An said...

Hoi Dirk

Misschien eerst wat rustig in en uit ademen voor je zoiets zegt. Ik ga hier de advocaat van de duivel spelen: Ik denk dat het toch jouw kinderen zijn, niet die van haar. Je mag blij zijn dat ze je kinderen er zomaar bij neemt! Het is niet zo eenvoudig om kinderen van een ander op te voeden als je eigen kinderen. En vooral niet als je partner er niet bij steunt. Het vergt veel zelfvertrouwen en moed. Jij hebt geen tijd voor je kinderen maar Fie, terwijl ze bewust gekozen heeft om nog geen kinderen te hebben, is bereid om jouw kinderen op te voeden. Dus ik eis wel een beetje respect.

Zoals ik al enkele berichten er voor schreef, ik ben er zeker van dat jullie een oplossing gaan vinden. Zet des noods telkens iets opzij, elke week, elke maand... Maar ik vind het echt laf dat je haar de schuld geeft, ik kan er niets aan doen, sorry...

Hanne said...

dirk toch,
ik vind het heel erg wat er gebeurd is, maar Fieke doet zo haar best. Je mag haar de schuld niet geven.Wacht het allemaal af misschien valt het allemaal nog wel mee!