Thursday, May 10, 2007

wie zal dat betalen.

Nu zit ik toch serieus met de gebakken peren. Wie zal die camera betalen? Dekt de verzekering zoiets... ? Ik hoop dat we dit kunnen regelen. Shit man! Waarom let Fie toch niet beter op.

Nog iets totaal anders... Weet iemand hoeveel sherry's een normale mens mag drinken zonder ziek te worden? Ik weet het, het is een rare vraag, maar een vriendin van me nipt graag een sherrytje. Soms nipt ze ook eens stevig door. Niks erg, uiteraard niet, maar daarna heeft ze een beetje last en ze steekt het altijd op het eten dat haar misvallen is. Kan zijn natuurlijk, maar ik zou eens willen weten of het aan de sherry ligt, en vooral de hoeveelheid of aan het eten.

3 comments:

Anonymous said...

De schuld op Fie steken vind ik een beetje te gemakkelijk hoor... Zoals ze je al gezegd heeft, het was een ongeluk. Ik denk als iedereen een beetje geld opzij zet, dat je het wel snel kan betalen. Ik kan begrijpen dat je het erg vindt, maar het is nu eenmaal zo en nu moet je een oplossing proberen te vinden.
Voor je andere vraag: Alles hangt af van het eten, het gewicht, geslacht en of de persoon getraint is in het drinken. Want jawel, als je drinken traint, kan je na een tijdje toch al 5-6 ad fundums doen zonder van je stokje te gaan.
Misschien eens een test doen, probeer haar aantal sherry's te minderen (laten we zeggen tot 4) en zie dan hoe ze zich voelt. Je kan maar proberen hé ;)

Groetjes!

Anonymous said...

Zeker dat het een vriendin is die aan de sherry zit? Het was zogezegd ook een vriend die 2 liefjes tegelijk had...

Anonymous said...

emma and steve sitting in a tree K-I-S-S-I-N-G !!!